DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN %
Aydın
°

KALAN SÜRE

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Koşusu’nun kazananı Miss Beren
66 okunma

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Koşusu’nun kazananı Miss Beren

İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenen Dünya Kadınlar Günü Koşusunu Miss Beren adlı safkan jokeyi Özcan Yıldırım ile kazandı.

ABONE OL
7 Mart 2022 11:18
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Koşusu’nun kazananı Miss Beren
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Devamı İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda Dünya Kadınlar Günü koşusu önceki gün saat 20.00’de başladı. Büyük bir heyecana sahne olan yarış, günün dördüncü yarışı olarak kayıtlara geçti. Ümit Barlık’ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu ‘Miss Beren’, jokeyi Özcan Yıldırım idaresinde yarışı birinci tamamladı. Seçil Çıtak’ın antrenörlüğünü üstlendiği dişi tay, sergilediği performansla kariyerinin yedinci startında beşinci galibiyetini elde etmiş oldu. EŞİTLİK VURGUSU Kadın erkek eşitliği vurgusu yapılan günün ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına Roda Barlık’a kupasını Nesrin Aladağ ve TOGEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Türken Uysal verdi. Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Gülerce, “Kadınlar Günü Koşusu’na her yıl ilgi artıyor. Kadınların atçılığa ilgisi artıyor. Biz Türkiye Jokey Kulübü’nde kadın ve erkek eşitliğini sağladığımızı düşünüyoruz” diye konuştu.   

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.